Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Ekstra fordele med en guidet safaritur

13 Oktober, 2021

Hvad gør en safariguide god?

Når nysgerrige og interesserede turister skal på deres første safari, er det først og fremmest vigtigt, at safariguiden er informationsrig og mere eller mindre kan svare på alle spørgsmål, der bliver stillet undervejs. En safariguide bør være en god storyteller og bør vide, hvad gæsterne gerne vil på deres safari, hvad gæsterne har brug for – om de er trætte eller nervøse – og justere turen herefter.

Safariguiden skal kunne holde gæsterne trygge, blandt andet ved at have stor viden om dyrenes signaler og ved at være godt bekendte med dyrene og terrænet, safarien foregår i. Når safariguiden er på hjemmebane, smitter det af på gæsterne, og de kan slappe af og nyde deres safari.

En god safariguide bør også kunne holde samtalen i gang og fortælle om spændende ting, selv hvis der ikke er mange dyr på dagens safari. Der kan være gæster i alle aldre, og det er derfor vigtigt, at en god safariguide kan engagere sig med både børn og voksne, så alle får en god oplevelse.

En vigtig ting ved en safariguide er, at vedkommende kan tage hensyn til dyrelivet og til naturen. En bæredygtig safari bør ikke skade eller forstyrre naturen eller dyrene, der bor heri. 

 

Woman taking picture of elephant on a safari

Hvad kan man gavne af en guidet tur?

Når du tager på en guidet tur, vil der være større chance for at se interessante dyr på grund af en guides sporingsevner. Du kommer tættere på dyrene, og de historier og de informationer, en guide besidder, kan gøre oplevelsen mere levende og rig og giver et mere unikt indblik i dyrelivet.

Du kan føle dig tryg velvidende, at en guide ved, hvor det er muligt at komme på toilet, hvad der er sikkert at spise, hvornår det er trygt at træde ud af bilen samt er i stand til at foretage mindre reparationer af bilen, skulle der opstå uforudsete skader.

Walking safari with NYATI on foot

Ekstra fordele en guide kan tilbyde – ingen sprogbarriere på Nyati Safari

Da en guide kender området godt, kan vedkommende også hjælpe med at finde de bedste seværdigheder og skjulte attraktioner. Hvis du vil være sikker på at få det hele med på dansk, er der en skandinavisk oversætter til rådighed gennem Nyati Safari. Her kan du også få hjælp til planlægningen af udflugter og aktiviteter, sammensætning af dit program og meget mere. 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os