Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Kombiner safari med golfferie

July 1, 2019

Sydafrika betragtes som et af de bedre golflande i verden. Her findes 264 golfbaner, hvoraf størstedelen af dem er af høj kvalitet og har international klasse. Sydafrikas mangfoldige landskaber er med til at skabe en god variation i banerne – ikke to af dem er identiske. Sydafrika er også placeret på verdensranglisten. Landets bedste golfspiller lige nu hedder Ernie Els, og han er her i 2019 på en 17. plads.

At kombinere safarirejsen med golf er meget populært og kan nemt arrangeres i Sydafrika. På NYATI Safari Lodge har du fri adgang til lodgens driving range, hvor du også kan låne køller gratis. Golf er en fantastisk måde at slappe af på efter eventyrene i Kruger National Park omgivet af smuk natur og godt vejr. På vores driving range kan du træne og forbedre dine slag, og vil du spille golf på nogle af Sydafrikas kendte baner, er der flere 18-huls golfbaner i verdensklasse at vælge imellem inden for køreafstand fra NYATI Safari Lodge. Vi kan også hjælpe dig med at skræddersy en rejse, som kombinerer luksussafari på vores jorde og golf på nærliggende golfbaner. Vi kan arrangere et færdigt program for dig hjemmefra, som inkluderer 2-3 dages golf, mens du stadig bor på NYATI Safari Lodge. Hvis du blot vil spille golf en enkelt dag, kan du ved ankomst til lodgen booke en runde på den legendariske 18-hullers Hans Merensky golfbane, hvor du spiller blandt de vilde dyr, som har fortrinsret på denne green.

Safari og golf på vores egen safarilodge

Hvis du er nybegynder i golfspillet, kan du på NYATI Safari Lodge booke vores golfinstruktør, som kan hjælpe dig med at forfine dine golfkompetencer på vores egen driving range. Vi arrangerer også løbende små golfturneringer, hvor du kan måle dig selv med de andre gæster på lodgen. Der er golfturnering for både begyndere og øvede på forespørgsel. En sjov udfordring som supplement til de mange safarioplevelser.

Udover golf kan du vælge at tage med på vores safariture i åbne biler på NYATIs egne jorde i Krugerparken. Vi tilbyder solnedgangssafarier, bushvandringer, safariture ved floden samt mange uforglemmelige oplevelser på vores daglige ture i bil eller til fods

Kombiner safari i Kruger National Park med nogle dage i Sun City

Sun City bliver kaldt Afrikas Las Vegas, og man forstår hurtigt hvorfor. Sun City er et forlystelsesmekka og resort-område beliggende ca. 200 kilometer nord for Johannesburg. Her findes flere fantastiske hoteller, mange af dem med et stort udvalg af aktiviteter. Her er også casinoer, vandland, golfbaner, travbaner og en kunstig sø med sandstrand. Sun City ligger tæt ved Pilanesberg National Park, som indbyder til flere safarioplevelser, hvis du ikke er mættet efter en uges safarieventyr på NYATI Safari Lodge. 

Vi kan skræddersy en safarirejse til vores lodge i Krugerparken kombineret med nogle overnatninger i Sun City. Her finder du nogle af de bedste golfbaner i Sydafrika – et par af dem er helt i særklasse og bliver brugt til både nationale og internationale turneringer. Er du golfentusiast, og drømmer du om at prøve det bedste golf, Sydafrika har at byde på, kan vi varmt anbefale denne pakke.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os