Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

NYATI Safari fejrer 20 års jubilæum

September 25, 2018

Den 1. oktober 2018 kan vi fejre, at det er 20 år siden, vi åbnede dørene til NYATI Safari Lodge og begyndte at sælge rejser til Sydafrika. I den anledning har vi holdt en jubilæumsreception for kunder og samarbejdspartnere på Asminderød Kro her i september. Vi vil gerne sige tusind tak til alle, der tog sig tid til at komme forbi for at hilse på os og lykønske os med de 20 år. Vi er meget overvældede over, at så mange ville fejre begivenheden sammen med os.  

I forbindelse med vores 20-års jubilæum har vi fået lavet en særlig jubilæumsvideo, som vi præsenterede for første gang til vores reception. Den blev utrolig godt modtaget. Var du ikke med til receptionen eller vil du gense videoen, kan du se den her. Vi vil gerne sige tak til jer, som har bidraget med at sende os gammelt materiale, både billeder og videoer. Det er altid dejligt at genopfriske gamle minder :-)

Meget er sket siden vi sendte de første gæster afsted til Sydafrika i 1998. Lodgen er vokset, og der er kommet flere faciliteter til, men beliggenheden ved og udsigten over Olifants River er stadig den samme. I dag består NYATI Safari Lodge af 10 River Bungalows, 6 Olifant villaer med egen pool og den private Cheetah Camp, som især er velegnet for familier. 

Vi forsøger løbende at udvikle os og finde nye rejsemål og safarikombinationsmuligheder. Til receptionen løftede vi sløret for nogle af vores nye tiltag. Bl.a. har vi lavet en ny rejse, hvor man kan kombinere vores luksussafari med et besøg i de 3 kongedømmer Lesotho, Swaziland og Zululand, og inden længe introducerer vi en kombineret safari- og vinrejse. Vi lancerer også snart vores nye koncept på NYATI Safari Lodge med endnu flere safariture i åbne safaribiler og med flere tilvalgsaktiviteter til de mange gæster, som har besøgt os flere gange. Fra næste sommer er opholdet alt inklusiv, det vil sige både safariture, mad og alle lokale drikkevarer er inkluderet. Endelig har vi det seneste år også åbnet NYATI-kontorer i Sverige og Norge. 

Vi glæder os til at fortsætte eventyret mange år endnu og til at byde både tidligere og nye kunder velkommen til NYATI Safari Lodge.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os