+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Safari blog

Her kan du følge med i, hvad der foregår på NYATI Safari Lodge i Sydafrika, og hvad vi ellers foretager os her i NYATI Safari. Vi håber at kunne skabe et mere uformelt forum gennem denne blog, hvor vi kan gå mere i dybden og formidle nogle af de informationer, man ikke får gennem vores officielle kommunikationskanaler. Vi arbejder konstant på at udvikle vores safarikoncept, og vi lytter gerne til ris og ros, så vi kan sikre, at vores kunder til enhver tid kan forvente den bedste safarioplevelse hos NYATI!

NYATI Safari på Ferie For Alle-messen

February 13, 2018

Vi deltager på rejsemessen Ferie For Alle i Herning i weekenden 23.-25. februar 2018, hvor vi står klar på stand nr. G5657. Vi håber, at mange både nye og gamle NYATI-kunder kommer forbi og hilser på os. Samtidig glæder vi os til at møde en masse kommende NYATI-kunder og til at fortælle om vores luksuriøse safarilodges i Sydafrika.

Læs mere her

Vinder af Big 5 konkurrencen

January 10, 2018

Vinderen af vores Big 5 konkurrence er nu fundet. Vi har trukket lod blandt de 10 billeder, der har fået flest likes på vores Facebookside samt alle der har indsendt Big 5 annoncer fra Jyllandsposten. Den heldige vinder blev Hanne Kirk med dette fantastiske billede af en elefant, der nyder at bade.

Læs mere her

NYATI-artikler i Jyllandsposten

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi haft besøg af en journalist fra Jyllandsposten, og det er der kommet 4 flotte artikler ud af. Her kan du læse om hans oplevelser i Sydafrika i sensommeren 2017, hvor der bl.a. blev tid til at prøve både vores luksussafari, safari til fods, nogle af vores udflugter og et besøg i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. 

Læs mere her

Vind en uges luksusophold for 2 på NYATI Safari Lodge!

November 24, 2017

Nu har du mulighed for at komme på dit livs safarieventyr med NYATI Safari og bo på første række til Afrikas vilde dyr! Vi fejrer, at vi er blevet en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park med at udlodde en uges ophold for to i egen River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River og Krugerparken. Opholdet inkluderer alle måltider på højt kulinarisk niveau og eksklusive Big 5 safarioplevelser i vores private del af nationalparken. 

Læs mere her

NYATI med ny hjemmeside

July 31, 2017

Så lykkedes det endelig. Vi er gået live med vores nye hjemmeside. Nyt design, flere billeder, flere rejser, flere informationer og flere rejsetips. Vi har knoklet hele foråret, men vi synes til gengæld også selv, at resultatet er blevet rigtig godt. Vi håber, vores kunder tager godt imod den. 

Læs mere her

NYATI Safari nu også til fods

July 21, 2017

Nu kan du kombinere dit safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safarioplevelse til fods gennem NYATIs eget Big 5 vildtreservat, som grænser op til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Det er en safarivandring med fantastiske natur- og dyreoplevelser, hvor du overnatter i 2 forskellige mobile teltlejre undervejs. 

Læs mere her

Tripadvisors udmærkelsescertifikat

July 14, 2017

Vi er glade for og stolte over, at vi nu har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat. Det tildeles virksomheder, som har et højt popularitetsindeks på mindst 4 ud af 5 bobler igennem en periode på 12 måneder.

Læs mere her

Flere dyr og "Big 5" på NYATIs jorde

June 21, 2017

Vi har netop udvidet vores eget vildtreservat til 10.000 ha - nok til at kunne oppebære Sydafrikas farligste rovdyr. Det betyder, at du nu kan være heldig at se "The Big 5" - dvs. løven, leoparden, næsehornet, bøflen og elefanten sammen med mange andre vilde dyr på dørtrinnet til NYATI Safaris lodges.

Læs mere her

Sydafrika-aften med "Zindsi" Mandela

March 24, 2017

NYATI Safari vil gerne invitere til en magisk Sydafrika-aften på Asminderød Kro!

Bliv forkælet med lækker mad, vin og rejseinspiration og få mulighed for at høre Sydafrikas berømte ambassadør i Danmark, Nelson Mandelas datter Zindziswa "Zindsi" Mandela, fortælle om sit hjemland. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, byder velkommen og herefter vil der være ca. en times foredrag efterfulgt af middag med kulinariske oplevelser fra Sydafrika og vores egen NYATI Safari Lodge.

Læs mere her

NYATI Safari kåret til Børsen Gazelle 2016

December 1, 2016

Vi er så stolte over, at NYATI blev kåret som Børsen Gazelle 2016, det er jo takket være alle jer, som elsker at rejse med os. Her er vi til selve kåringen.

Læs mere her

NYATI nu også på Zanzibar

April 12, 2016

I 1998 åbnede NYATI Safari Lodge for første gang dørene for sine gæster i det skønne Sydafrika. Siden da har over 35.000 tilfredse danskere oplevet Sydafrika på første række med NYATI Safari. Med 18 års erfaring i Afrika tør vi godt påstå, at vi har udviklet det bedste safarikoncept.

Læs mere her

“Vi elsker Sydafrika” vinderbillede

April 8, 2015

Vinderen af “Vi elsker Sydafrika” fotokonkurrencen blev Rikke Matthiesen med dette flotte næsehorn close-up.

Det er privilegeret at kunne opleve det majestætiske næsehorn i sine oprindelige omgivelser. Næsehornet er fortsat truet pga. den stigende efterspørgsel på dets horn. Vi er derfor særligt taknemmelige for, at der fast går ca. 18 sorte næsehorn rundt i området langs Olifants River foran NYATI Safari Lodge. Her går også fast mange elefanter, heraf navnet Olifants River, som netop er opkaldt efter en af elefanternes oprindelige migrationsruter.

Læs mere her

“Vi elsker Sydafrika!” fotokonkurrence!

January 23, 2015

Del din begejstring for dette eventyrlige land og upload dit favoritbillede fra Sydafrika til den nye fotokonkurrence på NYATI's Facebook side. Hermed deltager du i konkurrencen om en uges gratis ophold for 2 personer på NYATI Safari Lodge.

Læs mere her

Ny Sydafrika Aften!

October 20, 2014

På baggrund af den overvældende positive respons på vores første Sydafrika-aften tilbage i april, genskaber vi en stemningsfuld NYATI-aften på Asminderød Kro i Fredensborg den 6. november 2014.

Tidligere NYATI-chefkok Søren Hansen har igen sammensat en fantastisk 4-retters NYATI gourmetmiddag, som ledsages af et spændende udvalg af spændende vine med de bedste druer fra Sydafrika.

Læs mere her

360 graders visning af NYATI Safari Lodge

September 4, 2014

Vi får så tit at vide, at vi godt kunne have fortalt, hvor fantastisk der er på NYATI Safari Lodge, og at vores billeder ikke afspejler stedets magi. Det er svært at formidle NYATI-magien, selvom vi gør vores bedste hver dag. 

Læs mere her

Og vinderen er…

August 21, 2014

Vinderen af vores Facebook fotokonkurrence blev Niels Peter Carstens med dette fantastiske billede af to næsehorn, der kommer tæt på, virkeligt tæt! Stort tillykke fra alle os i NYATI Safari.

Læs mere her

Vind en uges ophold på NYATI Safari Lodge!

July 8, 2014

Vi glæder os over, at så mange har delt deres bedste NYATI rejseoplevelser med os på vores Facebookside – og deltagelse i fotokonkurrencen kan stadig nås! Vi har sat et ophold for to i en hel uge på NYATI Safari Lodge på højkant.

Læs mere her

NYATI Gourmetaften

April 18, 2014

NYATI gourmetaftenen var lidt af et tilløbsstykke. For at kunne imødekomme flest muligt rykkede vi det til den store festsal på Asminderød Kro, så stemningen var høj med så mange NYATI fans samlet på et sted :-).

Læs mere her

NYATI Safariaften på Asminderød Kro

February 27, 2014

For første gang vil det nu være muligt at få en forsmag herhjemme på den kulinariske safarioplevelse på NYATI Safari Lodge.

Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, inviterer til sydafrikansk gourmetaften på Asminderød Kro v/chefkok Søren Hansen, som er kendt fra Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar og selvfølgelig NYATI Safari Lodge. Her vil blive serveret en 4-retters gourmetmenu med udvalgte signaturretter fra NYATI Safari Lodge. Som på safarilodgen er der sammensat en sydafrikansk vinmenu hertil af Erik Ahlmann.

Læs mere her

NYATI Safari 2014 kataloger

February 9, 2014

Vi har lavet nye 2014 kataloger, som både kan downloades her på hjemmesiden og bestilles i fysisk eksemplar. Vi har bevaret vores faste pris i 2014 på 16.995,-/person for 10 dages luksussafari med ophold i privat River Bungalow direkte ud til Olifants River.

Læs mere her

Kulinarisk safari på NYATI Safari Lodge

June 25, 2013

På NYATI Safari Lodge er der stor fokus på at give vores gæster en kulinarisk safarioplevelse. Vi synes, det er en fantastisk spændende kontrast at kunne tilbyde luksus og gastronomi midt ude i Sydafrikas vilde natur. Derfor stræber vores dygtige kokke efter kontinuerlig udvikling af menu og råvarer.

Læs mere her

NYATI Safari i GO Traveling

May 16, 2013

Så er Danmarks første digitale rejsemagasiner netop kommet på gaden – GO Traveling. Dette blad kan man kun læse fra sin smartphone eller tablet, til gengæld kommer indholdet helt anderledes til sin ret, når man kan bevæge sig rundt i det interaktivt. 

Læs mere her

The NYATI Collection

March 6, 2013

Din NYATI Safari-rejse begynder allerede fra det øjeblik, du drømmer dig ind i vores levende billedmateriale fra Afrika. Vores fornemste opgave er at formidle den magi, du vil opleve på din rejse blandt Afrikas vilde dyr og enestående natur. Vi har derfor skabt et nyt inspirationsunivers, vores NYATI Collection.

Læs mere her

NYATI Safari støtter Danmarks Indsamlingen i aften!

February 8, 2013

“My heart is at home in Africa” – vores hjerter her i NYATI Safari har hjemme i Afrika. Siden 1998 har vi løbende støttet projekter i Afrika udover den kontinuerlige støtte, vi giver til lokalsamfundene omkring vores lodges i det sydlige Afrika. 

Læs mere her

NYATI Safari på Feriemesse

January 23, 2013

Det var vel nok dejligt at møde så stor interesse for NYATI Safari til rejsemessen Ferie og Fritid i Bella Centeret her i weekenden. Vi glæder os over at kunne nå ud til så mange rejselystne besøgende – og ikke mindst så mange glade NYATI Safari gæster!

Læs mere her

Velkommen til NYATI Safari Blog

July 4, 2012

Her vil det være muligt at følge lidt med i livet på NYATI Safari Lodge og i, hvad vi ellers foretager os her på rejsebureauet. Vi går live med vores nye hjemmeside i september, hvor vi har samlet et udvalg af rejsemuligheder til inspiration.

Læs mere her

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.