Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Safari blog

Her kan du følge med i, hvad der foregår på NYATI Safari Lodge i Sydafrika, og hvad vi ellers foretager os her i NYATI Safari. Vi håber at kunne skabe et mere uformelt forum gennem denne blog, hvor vi kan gå mere i dybden og formidle nogle af de informationer, man ikke får gennem vores officielle kommunikationskanaler. Vi arbejder konstant på at udvikle vores safarikoncept, og vi lytter gerne til ris og ros, så vi kan sikre, at vores kunder til enhver tid kan forvente den bedste safarioplevelse hos NYATI!

Mad i Cape Town

9. april 2024

Når det kommer til mad og drikke, er der også mange store kulinariske oplevelser, som står i kø.
Sydafrika er kendt for dets smagfulde vine med dybde og kompleksitet, hvilket også kommer til udtryk i madkulturen.
Få vores tips til de bedste spisesteder i Cape Town.

Klik og gå til tips om Cape Town´s bedste restauranter

Familiens store drøm gik i opfyldelse

27 september 2023

“At komme på safari i Afrika har altid været en af min fars største ønsker. Og det blev en familiedrøm, der gik i opfyldelse for os alle,” fortæller Lise Selling.

Læs hendes beretning her

En vild oplevelse med elefanter

12. juli 2023

Lisbeth Søderberg fik en oplevelse af de helt store da de var på bush-vandring med en dygtig ranger fra NYATI Safari

Læs hendes beretning her

Rejseforsikring til Sydafrika

12. august 2022

Fordi Sydafrika ikke er dækket hverken af det gule eller blå sygesikringskort anbefaler vi du altid tegner en rejseforsikring inden afrejsen til Sydafrika.

Læs mere om rejseforsikring her

8 populære oplevelser i Cape Town

29 juli 2022

Cape Town er et overflødighedshorn af oplevelser og vi har her valgt 8, som vi selv synes er helt ekstraordinære. Vi er i øvrigt altid klar med gode råd til hvad du kan besøge, når du er i Sydafrika.

Læs mere om 8 oplevelser i Cape Town her

Guide til Taffelbjerget

15 juli 2022

Taffelbjerget ved Cape Town er noget helt specielt, og bør ses når du besøger denne smukke by. Med et plateau på hele 3 km der troner mere end 1.000 meter over byen er bjerget også svært at undgå at få øje på.

Læs mere om Taffelbjerget her

Glamping i Sydafrika

Elephant matriarch cow leading a herd in South Africa
Elephant matriarch cow leading a herd in South Africa

1 juli 2022

Tager du på glamping på Nyati Safari Lodge, bor du i et af de luxuriøse NYATI Rhino Telte med rindende vand, en ordentlig seng og alle moderne fornødenheder. Loftet og væggene er kraftig teltdug, der tillader naturens lyde at slippe igennem, så her får du virkelig det hele med på safari rejsen.

Læs mere om Glamping i Sydafrika her

The Big Five - hvor kommer udtrykket fra?

16. juni 2022

Du har sikkert hørt udtrykket før og måske undret dig over, hvad det egentlig dækker over. Sandheden er, at The Big Five i virkeligheden refererer til de fem dyr, der er sværest at få nedlagt ved jagt og farligst at jage.

Læs mere om The Big Five her

Safari til fods

2. juni 2022

Forestil dig, at du går langs bushen, og der pludselig dukker en elefant op i horisonten. Ved at tage på safari til fods får du adrenalinen at mærke, når Afrikas vilde dyr slentrer eller løber forbi synsfeltet, og står lige i nærheden af dig.

Læs mere om Safari til fods her

Botswanas fantastiske elefanter

Elephant matriarch cow leading a herd in South Africa
Elephant matriarch cow leading a herd in South Africa

2. maj 2022

Chobe National Park kendt for at have Afrikas største koncentration af elefanter med en anslået bestand på op imod 85.000 dyr.

Læs mere om Chobe nationalparken her

Sydafrikas vinproduktion

Vineyards and mountains in Stellenbosch
Vineyards and mountains in Stellenbosch

22. april 2022

Sydafrikas vinspecialtet er den blå Pinotage. Navnet kommer af, at druesorten er et helt unikt mix af druerne Pinot Noir og Cinsault, som sydafkrikanerne kalder Hermitage.

Læs mere om den traditionelle vinproduktion her

Rejs flere generationer på safari

6. april 2022

En safarirejse er en perfekt generationsrejse, der samler hele familien, og du behøver ikke at bekymre dig om, om alle mon er godt underholdt. På hver deres måde indbyder denne type af generationsrejse til at dele enestående oplevelser, der langt fra kan sammenlignes med noget hjemmefra.

Læs mere om den perfekte familieferie her

Fængselsøen Robben Island

7. marts 2022

Et besøg på fængselsøen Robben Island er en meget tankevækkende og særlig oplevelse, som man ikke bør snyde dig selv for, når man besøger Cape Town. 

Læs mere om Robben Island her

Sydafrika har det hele

22. Februar 2022

Uanset hvad du foretrækker af aktiviteter på din ferie, kan du få det på en rejse til Sydafrika. 

Sydafrika byder nemlig på den fantastiske blanding af storbyoplevelser, badeferie, vinsmagninger samt safarioplevelser der overgår enhver fantasi.

Læs mere om fantastiske Sydafrika her

Togrejsen du aldrig glemmer

11. Februar 2022

En togrejse med eksklusive Rovos Rail er noget alle skulle unde sig selv en gang i livet. Tiden sættes lidt i stå, mens det eksklusive tog glider roligt igennem det fantastiske afrikanske landskab. Ombord er der indkvartering i privat suite med 24 timers roomservice og de gastronomiske oplevelser samt drikkevarer er all inclusive.

Læs mere om en uforglemmelig togrejse i Sydafrika her

Kom tæt på den afrikanske elefant

2. Februar 2022

Oplev den afrikanske elefant på tætteste hold, når du tager på safari i Botswanas Chobe National Park. Med en elefantbestand på lige omkring 85.000 dyr, er dit perfekte foto næsten garanteret.

Læs mere om elefanterne i Chobe National Park her

Victoria Falls - storslået naturoplevelse

View of rainbow over Victoria Falls
View of rainbow over Victoria Falls

10. Januar 2022

Udover at være et af verdens syv naturlige vidundere, er Victoria Falls en storslået naturoplevelse uden lige. Du bliver i sandhed mødt af naturens store kræfter, når du hører de overvældende brus fra de smukke vandfald.

Læs mere om Victoria Falls her

Safarirejsen du aldrig glemmer

1. December 2021

Når du tager på safari i Sydafrika, kan du forvente at opleve et fantastisk dyreliv – intet mindre. Der vil være rig mulighed for at krydse The Big 5 af på "ting man bør se inden man dør", - det vil sige elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Så bliver det altså næsten ikke vildere!

Læs mere om safari i Sydafrika her

Få det hele med - Sydafrika, Botswana & Zimbabwe

17. november 2021

Når du vælger at kombinere din ferie i Sydafrika med Botswana & Zimbabwe får du det bedste af det bedste. I denne blog kan du læse, hvad der gør Botswana helt unikt, og hvordan du kan kombinere din rejse, så du både får verdens bedste safari oplevelser og oplever et af verdens største og smukkeste vandfald.

Læs mere om Botswana her

Antiloperne i Afrika

14. november 2021

Antiloper har en kæmpe betydning for både den afrikanske natur og kultur, hvorfor det også er et af de tre nationaldyr i Afrika. Dyret repræsenterer hastighed og udholdenhed, hvilket også har resulteret i, at det er kaldenavnet for det nationale rugbyhold.

Læs mere om de afrikanske antiloper her

Danmark i Sydafrika

12. november 2021

I Sydafrika finder du en lille bid af Danmark, f.eks. i organisationerne InterNations og Danish Society. Det er i disse organisationer, hvor mange danskere der bor fast i Sydafrika, vælger at holde fast i de danske rødder.

Læs mere om Danmark i Sydafrika her

Veganer i Sydafrika

9. november 2021

Vi kan næsten ikke forestille os noget andet land hvor det er nemmere at være veganer, - end i Sydafrika!  Er du vegetar eller veganer, kommer du på ingen måde til at sulte. Landet byder nemlig på et væld af spændende kulinariske oplevelser indenfor det veganske køkken.

Læs mere om det veganske køkken her

Skikke i Sydafrika

6. november 2021

Udover at byde på en storslået og smuk natur, er en af de mest spændende sider af Sydafrika dets rige kultur. Den sydafrikanske kultur har nogle helt unikke traditioner og skikke. 

Læs mere om de sydafrikanske skikke her

Bobotie - Sydafrikas nationalret

28. oktober 2021

En af de rigtig gode ting ved en rejse til Sydafrika er maden, - den er uforlignelig! Særlig nationalretten Bobotie er i vores øjne helt fantastisk. Med rødder i det indonesiske køkken og blandet op med det krydrede Sydafrika, er det helt sikkert en ret, man ikke bør gå glip af.

Læs mere om Bobotie her

Få de gode billeder - tips & tricks

Photographing wildlife in South Africa

19. oktober 2021

Vil du have gode billeder på din safaritur, så læs med her. Vi har samlet lidt tips og tricks til, hvordan DU får det allerbedste billede i "kassen".

Få dine tips og tricks til fotograferingen her

Ekstra fordele med en guidet safaritur

13. oktober 2021

Når du tager på en guidet tur, vil der være større chance for at se interessante dyr på grund af en guides sporingsevner. Du kommer tættere på dyrene, og de historier og de informationer, en guide besidder, kan gøre oplevelsen mere levende og rig og giver et mere unikt indblik i dyrelivet.

Læs mere her

Afrikas indsats for miljøet

8. oktober 2021

For at mindske forbruget af plastik har verdenslande, inklusive flere lande i Afrika, valgt at forbyde brugen af plastikposer. Faktisk fører Afrika an i plastikforbuddet og er langt foran mange europæiske lande.

Læs mere her

Must-try oplevelser på Zanzibar

30. september 2021

Når du skal på ferie til Zanzibar, er der en række spændende oplevelser, du ikke må gå glip af. Selvom det er de smukke sandstrande, der tiltrækker mange turister, er der nemlig også nogle fantastiske kultur- og historieoplevelser, der venter.

Læs mere her

Vejret i Sydafrika

23. september 2021

Hvilken årstid, man synes er bedst, er i sagens natur forskelligt fra person til person. Men én ting, der er værd at bemærke, er at sæsonerne i Sydafrika er modsat af Danmarks. Når det er sommer i Sydafrika, er det vinter i Danmark - og omvendt.

Læs mere her

Kvindernes kampdag i Sydafrika

14. september 2021

I Sydafrika startede den første kvindekampdag i 1956 under en march mod apartheid. 

I dag fejres kvindernes kampdag nationalt i Sydafrika d.9. august. Dagen er ovenikøbet en helligdag, og fejringen består blandt andet af forskellige arrangementer og taler, der afholdes landet over

Læs mere her

Seværdigheder i Sydafrika

26. august 2021

Sydafrika er altid er besøg værd!

Sydafrika er derfor ikke kun en perfekt rejsedestination for den safarilystne, men byder på mange forskellige slags oplevelser, du sjældent vil opleve andre steder.

En rejse til Sydafrika indebærer nemlig også Cape Town, Garden Route og naturoplevelser af en anden verden.

Læs mere her

Hvad spiser man i Sydafrika?

20. august 2021

Det sydafrikanske køkken beskrives af mange som regnbuekøkkenet. Årsagen til dette er, at landet i sig selv rummer madtraditioner, der repræsenterer mange forskellige befolkningsgrupper, og derfor er retterne meget nuancerede i både smag og stil.

Læs mere her

Kan man kombinere safari og badeferie??

8. august 2021

Der findes næsten ikke nogen bedre kombination end safari og badeferie. Her får du kort sagt alt det gode: Dyreoplevelser ud over det sædvanlige og total afslapning på kridhvide sandstrande, hvor snorkling og dykning hører til de daglige aktiviteter.

Kombiner din safari rejse med enten Zanzibar eller Mauritius, - vi lover dig: Det bliver en ferie du aldrig glemmer.

Læs mere her

Sydafrikas flag - hvad symboliserer det?

15. juli 2021

Det sydafrikanske flag, som vi kender det i dag, var faktisk kun tiltænkt at være et midlertidigt design, da det blev offentliggjort i 1994. Flaget blev udvalgt som nationalflag på en prøveperiode, der som udgangspunkt skulle gælde i 5 år.

Læs mere her

Hvilke sprog taler man i Sydafrika?

1. juli 2021

Selvom engelsk kun er hovedsproget hos omkring 10% af befolkningen i Sydafrika, behøver du ikke at være nervøs for ikke at kunne kommunikere med sydafrikanerne, når du en dag besøger landet.

Læs mere her

Lesotho - Kendt som kongeriget i himlen

27. maj 2021

Kongedømmet Lesotho er en smuk plet i midten af Sydafrika, der byder på eventyrlige møder, sceniske udsigter og fantastiske naturoplevelser. Landet, der arealmæssigt er lidt mindre end Danmark, ligger i bjergkæden Drakensberg, der fortsætter gennem Sydafrika. 

Læs mere her

Sydafrika - Historie

16. april 2021

Nelson Mandela & Christo Brand - My Friend & My Prisoner

Her får du historien om Christo Brand, en hvid fængselsbetjent der endte med at blive en personlig ven af Nelson Mandela. Under Mandelas senere ledelse arbejdede Christo som logistik- og administrativ chef i den forfatningsmæssige forsamling.


Læs mere her

 

Fordele ved at bestille din rejse nu

9. marts 2021

DU HAR BRUG FOR NOGET AT GLÆDE DIG TIL

Forestil dig, at du sidder i jeepen på NYATIs 10.000 hektar store område i Greater Kruger Nationalpark. Solen er netop stået op i horisonten og disen letter langsomt. Det er 25 grader og føles skønt, når jeepen sætter i fart, og en lille brise blæser gennem håret. Jeepen er standset foran en flok giraffer, der i ro og mag går og gnasker morgenmaden i sig. 

Læs mere her

 

Juletraditioner i Sydafrika

December 21, 2020

Hvis du drømmer om at tage på juleferie i Afrika, kan vi varmt anbefale dig at holde jul i Sydafrika. Når regnen skyller ned over Danmark i december, har sydafrikanerne høje temperaturer, da deres sommermåneder ligger mellem november og marts. Book en rejse til Sydafrika og få et afbræk fra de kolde og mørke vintermåneder.

Læs mere her

Panoramaruten og Blyde River Canyon

December 1, 2020

Et af de smukkeste naturområder i Sydafrika er uden tvivl Blyde River Canyon. Her bryder floden Blyde River de smukke bjerge og danner en storslået kløft. Udsigten har inspireret talrige fotografer og kunstmalere til at indkapsle den ekstraordinære følelse, som Blyde River Canyon giver.

Læs mere her

Myter om Afrika

November 11, 2020

En af de hyppigste myter man hører om Afrika er, at det er et land. Mange ved godt, at Afrika er et kontinent, der består af 54 lande, men myten om landet ”Afrika” er en, som mange på et eller andet tidspunkt er stødt på. Der findes dog også mange andre myter om Afrika.

Læs mere her

Sydafrikas mad

October 22, 2020

Sydafrika byder på en utrolig spændende madkultur. På grund af landets rige historie og kulturelle mangfoldighed kan du smage alt fra globale madtrends til mere lokale retter og gastronomi på højt niveau. Uanset hvad du vælger, kan du forvente skønne madoplevelser på din rejse til Sydafrika.

Læs mere her

Boulders Beach: Mød de sydafrikanske pingviner

October 2, 2020

Når du rejser til Sydafrika, er de afrikanske pingviner på Kaphalvøen en af de oplevelser, du ikke må gå glip af. Boulders Beach nær Simon’s Town er hjemsted for de skønne pingviner, og det er et af de eneste steder i verden, hvor du kan iagttage dem på tæt hold.

Læs mere her

Hvilke stammer findes der i Afrika?

August 25, 2020

I Afrika vil du opleve kulturer, der spænder lige så bredt som de afrikanske landegrænser. De afrikanske stammefolk er en stor del af den unikke kultur og bør med garanti opleves, hvis du rejser til et eller flere af Afrikas kulturrige lande.

Læs mere her

Drikkepenge i Sydafrika? Bliv klogere på regler og skikke her

August 7, 2020

Sydafrika er en enestående destination at besøge. Men hvordan skal du egentlig forholde dig med hensyn til drikkepenge i Sydafrika? I Sydafrika er det normalt at lægge drikkepenge, hvis du er tilfreds med den service, du har fået.

Læs mere her

Tæt på eSwatini: Kongeriget tidligere kendt som Swaziland

July 15, 2020

eSwatini er noget helt unikt. Udover at landet er det eneste i Afrika med en enevældig konge, er det lille land spækket med spændende historie og et væld af attraktioner.

Læs mere her

Internet og wi-fi i Afrika

June 23, 2020

Når man planlægger en oplevelsesrig rejse til Afrika, stiller mange spørgsmålet: er der wi-fi i Afrika? Det korte og simple svar er ja, der er internet i Afrika, men signalet kan være svingende alt efter, hvor du befinder dig.

Læs mere her

Hvordan er vejret på Zanzibar?

June 2, 2020

Få steder i verden kan måle sig med Tanzanias skønne ferieø. Zanzibar er altid et besøg værd, men hvornår er det egentlig bedst at besøge den smukke, spændende og særegne ø?

Læs mere her

Victoria Falls: Hvorfor du skal opleve de fantastiske vandfald

May 14, 2020

Victoria Falls på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe er et af verdens syv vidundere, og de mange fortryllende og spektakulære vandfald er da heller intet mindre end imponerende. Victoria Falls er 1,7 km bredt, og det højeste af de mange vandfald er 108 meter.

Læs mere her

Mad i Cape Town: De bedste spisesteder i Kapstaden

April 22, 2020

Sydafrika er ikke kun et fascinerende land pga. dets storslåede natur, imponerende dyreliv og safari i verdensklasse. Når det kommer til mad og drikke, er der også mange store kulinariske oplevelser, som står i kø – ikke mindst i Cape Town.

Læs mere her

Stone Town på Zanzibar: Hvad skal du opleve?

March 31, 2020

Et besøg i den gamle arabiske bydel i Zanzibar By, Stone Town, er som at træde ind i en tidslomme. Mens mange besøger Zanzibar pga. øens hvide sandstrande og gode muligheder for afslapning, er Stone Town bestemt også et besøg værd, hvis du vil krydre ferien med fascinerende kultur og historie.

Læs mere her

Malaria i Sydafrika: Hvilke forholdsregler skal du tage?

March 10, 2020

Hos NYATI Safari har vi mange års erfaring med rejser til Sydafrika. Vores dejlige lodge ligger i vores eget vildtreservat i udkanten af den berømte Kruger National Park. Vi bliver ofte spurgt ind til malaria, hvilke forholdsregler, man skal tage, og om det nu er sikkert at rejse til Sydafrika.

Læs mere her

Safariordbog: Lær alle termerne, så du er klar til safari

February 19, 2020

Når du tager på safari med NYATI Safari, begiver du dig ud på en stor rejse til en fortryllende verden. Vi lever og ånder for safarirejser og Afrikas storslåede natur. For at klæde dig endnu bedre på til din rejse har vi lavet en ordbog med alle de udtryk, du bør kende, inden din rejse begynder.

Læs mere her

Afrikas farligste dyr

January 30, 2020

Når du tager på safari i Sydafrika, har du gode muligheder for at opleve mange af Afrikas vilde dyr inkl. The Big 5 på tæt hold. Hvilke af dyrene, du kan se på en safarirejse til Afrika, der er de farligste, kan du læse om her.

Læs mere her

Kan man tage på safari med børn i Sydafrika?

December 19, 2019

Vi bliver ofte spurgt, om man kan tage børn med på safari. Og vores svar er, at det kan man sagtens. Det er en både spændende og fascinerende oplevelse for børn at se dyrene på tæt hold og opleve landskaberne i bushen.

Læs mere her

NYHED: NYATI nu også i Dubai

November 27, 2019

Hos NYATI Safari arbejder vi hele tiden på at udvikle nye rejsemål og kombinationer, så vi kan tilbyde de bedste oplevelser i Afrika i kombination med vores egen luksussafari på NYATI Safari Lodge. Som noget nyt kan du nu også vælge at afslutte dit safarieventyr med nogle afslappende dage ved Dubais hvide sandstrande.

Læs mere her

NYATI Safari fejrer 21 år i Sydafrika

September 25, 2019

Den 1. oktober 2019 er det nøjagtig 21 år siden, NYATI Safari Lodge åbnede. Året op til åbningen havde været travlt for Lisbeth og Jørgen Nielsen, der havde arbejdet hårdt for at få deres drøm til at gå i opfyldelse. Da åbningsdagen kom, var de dog lykkelige og stolte over resultatet. Deres lille safarilodge stod klar til at tage imod de første 12 gæster.

Læs mere her

Cape Town - en guide til Kapstaden

September 2, 2019

Cape Town er Sydafrikas næststørste by og et af de mest populære rejsemål i det sydlige Afrika. Det forstår man godt, når man ser storbyen med sin dramatiske beliggenhed ved foden af Taffelbjerget for første gang. Fra toppen af bjerget er udsigten over Atlanterhavet og den store False Bay helt enestående.

Læs mere her

Nye luksustelte på NYATI Safari Lodge

July 18, 2019

De sidste måneder har vi haft rigtig travlt på NYATI Safari Lodge. Vi har nemlig gjort klar til at opføre tre helt nye luksustelte. I starten af juli blev de omsider færdige, og vores telte er nu klar til at tage imod en masse glade NYATI-gæster.

Læs mere her

Kombiner safari med golfferie

July 1, 2019

Sydafrika betragtes som et af de bedre golflande i verden. Her findes 264 golfbaner, hvoraf størstedelen af dem er af høj kvalitet og har international klasse. Sydafrikas mangfoldige landskaber er med til at skabe en god variation i banerne – ikke to af dem er identiske.

Læs mere her

Fugle i Sydafrika

June 12, 2019

Bestanden af fugle i Sydafrika er en af verdens mest varierede med hele 507 arter. En del af disse fuglearter er endemiske, det vil sige de kun findes i Sydafrika. Udover de indenlandske arter kan du også være heldig at se nogle af dem, som trækker sydpå i vores kolde vintermåneder.

Læs mere her

Forsikringer til din rejse til Afrika

May 21, 2019

Når du vælger at tage på safari i Afrika, er det som udgangspunkt en meget sikker rejse. Både selve rejsen og udflugterne foregår under kontrollerede forhold, og du er ledsaget af erfarne og pålidelige guider/rangere. De sørger for, du altid er i sikker afstand fra de vilde dyr. Vi anbefaler dog alligevel at have en rejseforsikring, der dækker alt, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere her

Hvornår skal man tage på safari?

April 10, 2019

Vi bliver ofte spurgt, hvornår det er den bedste tid på året at tage på safari i Afrika. Det korte svar er, at det kan du gøre året rundt. Her har vi samlet lidt information om klima og vejr, så du kan se, hvad du kan forvente på de forskellige årstider.

Læs mere her

Guide til Stellenbosch og Vinlandet

March 21, 2019

Stellenbosch er hovedbyen i det sydafrikanske vinland og den næstældste europæiske bosætning efter Cape Town. Stellenbosch er en chamerende og stemningsfuld by med mange velbevarede huse i klassisk Kap-Holland arkitektur. Her findes flere gourmetrestauranter, hyggelige cafeer og små butikker.

Læs mere her

Pakkeliste til safari i Afrika

March 1, 2019

Hvis du skal på safari i Sydafrika afhænger din pakkeliste først og fremmest af hvilken årstid du skal rejse på, og hvor længe du skal være afsted. Her har vi samlet en lille pakkeliste med de mest nødvendige ting, når du skal på safarirejse til Afrika.

Læs mere her

Den komplette guide til seværdigheder på Mauritius

February 11, 2019

På Mauritius kan du afslutte din NYATI-safari i et vaskeægte ferieparadis med smukke bounty-strande, krystalklart vand, svajende palmer og en afslappet atmosfære. Udover de postkortlignende sandstrande, byder øen på et væld af oplevelser, enestående natur og en spændende historie.

Læs mere her

Maden på NYATI Safari Lodge

January 16, 2019

En luksussafari med NYATI Safari byder ikke kun på fantastisk Big 5-safari og storslåede naturoplevelser. Du kommer også på en gastronomisk rejse med fokus på lokale råvarer. Når du bor på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp er alle måltider og drikkevarer inkluderet i opholdet.

Læs mere her

Hvorfor vælge NYATI Safari til Sydafrika?

December 20, 2018

Drømmer du om at komme på safari i Afrika? Så kan det være svært at vælge blandt de mange muligheder. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej og har derfor samlet nogle gode grunde til, hvorfor du skal vælge NYATI Safari som din rejsearrangør.

Læs mere her

The Small 5

November 30, 2018

Vidste du, at du – udover ”The Big 5” – også kan være heldig at se ”The Small 5” på en safari i Kruger National Park? "The Small 5" er en fælles betegnelse for næsehornsbille, elefantspidsmus, bøffelvæver, leopardskildpadde og løvemyre. At det lige præcis er disse 5, man benævner ”The Small 5” skyldes ikke mindst, at der i dyrenes navn indgår et af dyrene i ”The Big 5”.

Læs mere her

Ny luksussafari med alt inklusiv

October 15, 2018

I anledning af NYATI Safari fylder 20 år, har vi besluttet at lancere et helt nyt koncept på NYATI Safari Lodge. Fra sommeren 2019 er opholdet alt inklusiv, dvs. både safariture, alle måltider og drikkevarer er inkluderet i opholdet. I samme forbindelse udvider vi også vores safariprogram, så det vil omfatte 2 daglige safariture i åbne biler i vores private Big 5-vildtreservat.

Læs mere her

NYATI Safari fejrer 20 års jubilæum

September 25, 2018

Den 1. oktober 2018 kan vi fejre, at det er 20 år siden, vi åbnede dørene til NYATI Safari Lodge og begyndte at sælge rejser til Sydafrika. I den anledning har vi holdt en jubilæumsreception for kunder og samarbejdspartnere. Vi vil gerne sige tusind tak til alle, der tog sig tid til at komme forbi for at hilse på os og lykønske os med de 20 år.

Læs mere her

20 år i den sydafrikanske bush

September 4, 2018

Afrika har en dragende effekt, og det havde kontinentet også på Lisbeth og Jørgen Nielsen, da de første gang besøgte Sydafrika i 1990’erne. De besluttede at bygge en lodge dernede, og den 1. oktober 2018 er det så 20 år siden, NYATI Safari Lodge slog dørene op for første gang. Men hvordan startede drømmen om at bygge sin egen safarilodge i Sydafrika?

Læs mere her

En lille snak med NYATI-gæster

August 1, 2018

Hos NYATI Safari har vi stor fokus på at levere en god og personlig service, så vi bliver rigtig glade, når vores loyale kunder vælger at rejse med os flere gange. Vi har mødt nogle begejstrede NYATI-gæster til en lille snak om, hvad der er så specielt ved NYATI Safari Lodge, og hvad der får dem til at vende tilbage til vores lodges i Sydafrika igen og igen.

Læs mere her

Hvem er Black Mambas?

July 3, 2018

Black Mambas er en antikrybskytte-enhed, der er den første af sin slags i verden, og som udelukkende består af lokale kvinder fra landsbyerne omkring Kruger National Park. Det startede som et lille projekt, hvor nogle få udvalgte kvinder gennemgik et intenst træningsforløb, men på få år er de vokset til at dække hele Balule-området, som er en del af Greater Kruger National Park. Det er også her NYATIs jorde ligger.

Læs mere her

Vind en kikkert til din næste safarirejse

June 6, 2018

Lige nu har du mulighed for at vinde en professionel kikkert, som er næsten uundværlig, hvis du skal på safari med NYATI og opleve Big 5 på tæt hold. Konkurrencen kører på vores Facebookside. Du deltager ved at fortælle os, hvad du helst vil spotte med din nye kikkert og hvem, du vil dele oplevelsen med.

Læs mere her

Anmeldelser på Trustpilot

May 9, 2018

Hos NYATI Safari har vi indgået et samarbejde med Trustpilot. Her indsamler vi anmeldelser fra gæster, som har rejst med os til vores lodges i Sydafrika. Vi er utrolig glade for, at mange allerede har været inde og anmelde os.

Læs mere her

Oplev ”The Big 10” på NYATIs jorde

April 26, 2018

Som et af få steder i Sydafrika er det nu muligt at se ”The Big 10” på NYATIs jorde. Siden vi udvidede vores vildtreservat og fjernede hegnede til Krugerparken sidste år, har vi fået en stor koncentration af mange vilde dyr.

Læs mere her

Nyhed: Nordisk safari

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

March 9, 2018

Hos NYATI Safari har vi indledt et spændende samarbejde med Nordens største safaripark Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Sverige. Vi er på denne måde med til at støtte op om deres vigtige arbejde for bevarelsen af vilde dyrearter her i Norden – bl.a. de truede og yderst sjældne europæiske bisonokser.

Læs mere her

NYATI-artikler i Jyllandsposten

Articles from NYATI Safari Lodge

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi haft besøg af en journalist fra Jyllandsposten, og det er der kommet 4 flotte artikler ud af. Her kan du læse om hans oplevelser i Sydafrika i sensommeren 2017, hvor der bl.a. blev tid til at prøve både vores luksussafari, safari til fods, nogle af vores udflugter og et besøg i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. 

Læs mere her

Ny spa på NYATI Safari Lodge

October 30, 2017

Så er vores lille nye NYATI Bush Spa blevet færdigt og er for nylig åbnet på NYATI Safari Lodge. Her er hele 2 behandlingsrum, så der er god mulighed for at slappe af og blive ekstra forkælet imellem de mange udflugter. Vælg mellem et udvalg af behandlinger. 

Læs mere her

NYATI med ny hjemmeside

NYATI Safari new homepage

July 31, 2017

Så lykkedes det endelig. Vi er gået live med vores nye hjemmeside. Nyt design, flere billeder, flere rejser, flere informationer og flere rejsetips. Vi har knoklet hele foråret, men vi synes til gengæld også selv, at resultatet er blevet rigtig godt. Vi håber, vores kunder tager godt imod den. 

Læs mere her

NYATI Safari nu også til fods

July 21, 2017

Nu kan du kombinere dit safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safarioplevelse til fods gennem NYATIs eget Big 5 vildtreservat, som grænser op til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Det er en safarivandring med fantastiske natur- og dyreoplevelser, hvor du overnatter i 2 forskellige mobile teltlejre undervejs. 

Læs mere her

Tripadvisors udmærkelsescertifikat

NYATI get Tripadvisors Certificate of Excellence

July 14, 2017

Vi er glade for og stolte over, at vi nu har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat. Det tildeles virksomheder, som har et højt popularitetsindeks på mindst 4 ud af 5 bobler igennem en periode på 12 måneder.

Læs mere her

Flere dyr og "Big 5" på NYATIs jorde

Elephant matriarch cow leading a herd in South Africa

June 21, 2017

Vi har netop udvidet vores eget vildtreservat til 10.000 ha - nok til at kunne oppebære Sydafrikas farligste rovdyr. Det betyder, at du nu kan være heldig at se "The Big 5" - dvs. løven, leoparden, næsehornet, bøflen og elefanten sammen med mange andre vilde dyr på dørtrinnet til NYATI Safaris lodges.

Læs mere her

NYATI Safari kåret til Børsen Gazelle 2016

NYATI Safari get Børsen Gazelle prize 2016

December 1, 2016

Vi er så stolte over, at NYATI blev kåret som Børsen Gazelle 2016, det er jo takket være alle jer, som elsker at rejse med os. Her er vi til selve kåringen.

Læs mere her

NYATI nu også på Zanzibar

April 12, 2016

I 1998 åbnede NYATI Safari Lodge for første gang dørene for sine gæster i det skønne Sydafrika. Siden da har over 35.000 tilfredse danskere oplevet Sydafrika på første række med NYATI Safari. Med 18 års erfaring i Afrika tør vi godt påstå, at vi har udviklet det bedste safarikoncept.

Læs mere her

360 graders visning af NYATI Safari Lodge

360 degree view of NYATI Safari Lodge

September 4, 2014

Vi får så tit at vide, at vi godt kunne have fortalt, hvor fantastisk der er på NYATI Safari Lodge, og at vores billeder ikke afspejler stedets magi. Det er svært at formidle NYATI-magien, selvom vi gør vores bedste hver dag. 

Læs mere her

NYATI Safari 2014 kataloger

NYATI Safari 2014 brochures

February 9, 2014

Vi har lavet nye 2014 kataloger, som både kan downloades her på hjemmesiden og bestilles i fysisk eksemplar. Vi har bevaret vores faste pris i 2014 på 16.995,-/person for 10 dages luksussafari med ophold i privat River Bungalow direkte ud til Olifants River.

Læs mere her

Kulinarisk safari på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari organic herb garden

June 25, 2013

På NYATI Safari Lodge er der stor fokus på at give vores gæster en kulinarisk safarioplevelse. Vi synes, det er en fantastisk spændende kontrast at kunne tilbyde luksus og gastronomi midt ude i Sydafrikas vilde natur. Derfor stræber vores dygtige kokke efter kontinuerlig udvikling af menu og råvarer.

Læs mere her

NYATI Safari i GO Traveling

NYATI Safari articles in Go Travelling

May 16, 2013

Så er Danmarks første digitale rejsemagasiner netop kommet på gaden – GO Traveling. Dette blad kan man kun læse fra sin smartphone eller tablet, til gengæld kommer indholdet helt anderledes til sin ret, når man kan bevæge sig rundt i det interaktivt. 

Læs mere her

Velkommen til NYATI Safari Blog

July 4, 2012

Her vil det være muligt at følge lidt med i livet på NYATI Safari Lodge og i, hvad vi ellers foretager os her på rejsebureauet. Vi går live med vores nye hjemmeside i september, hvor vi har samlet et udvalg af rejsemuligheder til inspiration.

Læs mere her

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os